Meny
 
dale of norway jakke til fest

Gå høytiden i møte med stil

Den perfekte party-jakke

Christiania er en elegant ulljakke i 100% merino-ull med norske mønstre, slankende sidepanel og eksklusive detaljer. Førsteklasses strikkekvalitet gir meget god holdbarhet. Christiania har praktiske oppbrettbare ermer og toveis glidelås. Den hvite ullen er smussavstøtende. Christiania er designet og strikket på Dale.

 

 

 

Klassisk og elegant

Sverre er en behagelig herregenser i 100% myk og lett merino-ull. Med tydelig norsk signatur, er Sverre både formell og uformell på samme tid. Førsteklasses strikkekvalitet gir meget god holdbarhet. Sverre er selvsagt designet og strikket på Dale.

 

 

 

Høytid på høye hæler

Kompletter festantrekket med et klassisk og behagelig ullskjørt i kløfri merino-ull. Skjørtet er strikket med god elastisitet, noe som bidrar til økt komfort og en passform som passer de fleste. Strikketeknikken gir meget god holdbarhet og motvirker nupping.

 

 

 

100% ull - 100% naturlig

Ull er et naturlig og nedbrytbart fiber med tekniske egenskaper som ingen syntetiske fibre kan matche. Siden ull er naturlig antibakteriell og lukthemmende, kan ullplagg derfor enkelt «gjenoppfriskes» ved å luftes i frisk luft. Du trenger altså ikke vaske ullplagg så ofte. Slik sparer du både energi og vaskemiddel. I tillegg har ullplagg lengre levetid enn plagg laget av andre fibre. Bedre for deg, bedre for miljøet. Og som et ekstra pluss er produksjonen på Dale basert på lokal vannkraft.

 

Velkommen innom Dale Of Norway i 3. etasje!

Sist endret - 01 november 2019