Meny
 
festsesong hos oasis lagunen

Slik blir årets festsesong hos Oasis

Festsesongen nærmer seg med stormskritt! Har du antrekkene klare? Denne sesongen har du virkelig lov til å glitre litt ekstra på dansegulvet. Det finnes også massevis av alternativer for deg som ønsker å være mer klassisk og diskrét på fest. 

 

 

Tiden er her for deg som liker å skinne! I vinter kommer kjolene både i metallisk gull, heldekkende paljetter og skinnende glitterdetaljer. Vil du prøve noe annet enn minikjolen til årets festligheter, er midikjolen et klassisk alternativ som gjør at du kan leke med sko og tilbehør.

 

Ønsker du ikke å ta den helt ut, finner du selvsagt alternativer hos Oasis. Style en glitrende lurexgenser med en bukse eller et skjørt i imitert skinn for den perfekte festlooken!

 

 

 

 

Blonder går aldri av moten, og vil også i år være å se i alle festlige tilstelninger. Gå for den klassiske «lille sorte», eller skill deg ut i mengden i en nydelig, rød blondekjole.

 

 

 

Det er det lille ekstra som virkelig gjør et antrekk. Enten det er metalliske prikker på en sort kjole eller perler brodert på skuldrene på en myk strikkegenser, vil detaljene alltid få deg til å føle deg ekstra flott.

 

Skjortekjoler og detaljerte topper er også helt supre å bruke til hverdags for litt ekstra glam! Bruk dem sammen med vår bestselger og favorittbukse Coated Lily for et antrekk som enkelt kan tas fra kontoret til dansegulvet.

Sist endret - 01 november 2019