Meny
 
Emilie tømmerberg lagunen moteblogger

Emilie Tømmerberg sine vårfavoritter

Mote- og skjønnhetsblogger Emilie Tømmerberg har plukket ut sine "must haves" denne sesongen! 

Jeg har vært innom Lagunen og funnet mine vårfavoritter! Lagunen er et senter med veldig mange bra butikker, det er med andre ord mye fint å finne. Settet jeg har på meg er fra H&M og det er masse ruter i trendbildet denne våren. Jeg synes også jakken passer perfekt over et par jeans og en enkel t-skjorte. Butikken Infinity har tatt inn det nye norske merket Maud og t-skjorten er perfekt til å gjøre dette rutete settet litt mer vårlig.

 

 

1. Pia Tjelta har kommet med kleskolleksjon og det er så mye fint. Denne vakre blusen vil jeg bruke til lyse bukser eller jeans. Blusen fant jeg hos Infinity og de har mange flere plagg fra Pia Tjelta kolleksjonen.

 

2. Jeg liker å skifte parfyme etter sesong. Gucci Bloom ble lansert i fjor høst og den preges av hvite blomster som jasmin og tuberose som sammen med toner av tre gir en både fyldig og feminin følelse. Både moderne og klassisk. Denne finner du hos Vita Exclusive


3. Når våren kommer så bruker jeg mye mer armbånd. Dette armbåndet fra Arts & Crafts er klassisk og enkel så det vil gå til det meste.

 

4. Denne lekre kjolen fra Selected Femme er kjempefin alene eller over et par jeans. Selected Femme har en egen butikk på Lagunen og der var det så mange fine vårnyheter.

5.I hverdagen er jeg så glad i å bruke øreringer i gull. Disse fra Arts & Crafts er akkurat passe store og jeg liker veldig godt tykkelsen.


6. Totême sine silkeskjerf er fantastisk fine og nå har de blitt oppgradert med et lite hull i det ene hjørnet. Det gjør det enda lettere å style det på en fin måte. Toteme silkeskjerf Venezia Scar finner fant jeg hos relativt nye Autrement Store.

 

7. Clarins lanserte tidligere i år SOS Primer. Den kommer i seks ulike farger og jeg har lagt min elsk på Peach og Green. Peach vil jevne ut huden og dekke over mørke partier og synlige blodårer, mens Green vil dekke over rødheter. Perfekt å bruke alene eller under en lett foundation. Finnes hos Vita Exclusive.

8. I år har jeg lyst på et par Ray Ban Octagonal. Denne varianten er litt annerledes og følger motebildet med den smalere fasongen.

9. Autrement Store er et veldig spennende tilskudd til Lagunen. De har også Ganni som er en av mine favorittmerker. Denne lange knytekjolen vil være kjempefin til hverdags over et par jeans og en t-skjorte, eller alene til bursdager eller kanskje 17. mai.

10. Jeg samler på de små sminkeveskene fra By Malene Birger og Ysatian Beauty Box tror jeg blir mitt neste kjøpt. Oppbevaring av skjønnethsprodukter blir så mye lettere og jeg elsker å ha orden i skjønnhetsproduktene når jeg er på tur. Denne finner du hos By Malene Birger.

 

11. Levis sine 501 Skinny blir nå erstattet med Wedgie Straight-modellen. Den er litt mer flatterende rundt smekken og er løsere på beinet. Levis er flinke på plasseringer av lommer bak så denne er veldig flatterende. Denne fant jeg hos Carlings.

 


Er du ute etter å investere i en lekker veske så kan jeg anbefale deg å ta turen innom Autrement Store på Lagunen. De har alt fra klassiske Mulberry og spennende Loewe. Jeg falt pladask for denne rosa vesken fra Loewe. Fargen er også en Limited Edition som er vanskelig å få tak i.

 

Hilsen Emilie

Sist endret - 09 mai 2018