Meny
 
Emilie Tømmerberg lagunen blogg

Beauty "must haves"

Emilie Tømmerberg har funnet sine favoritter blant vårnyhetene fra de ulike skjønnhetsmerkene hos Vita Exclusive!

 

Alt fra Vita Exclusive: 1. Serum, Dior Glow Booster kr 920,- // 2. Lip Gloss, Ysl kr 350,- // 3. Rouge med svamp, Lancôme kr 445,- // 4. Ansiktsmaske, Helena Rubenstein kr 800,- // 5. Foundation, Dior kr 425,-

 

Jeg synes alltid det er like spennende med vårnyhetene fra de ulike skjønnhetsmerkene. YSL har lansert en ny flytende matt leppestift Tatouage Couture. Den sitter ekstremt godt på leppene og er veldig godt pigmentert. 

Det er på tide å kvitte seg med den gustne vinterhuden og da kommer Helena Rubinstein sin nye eksfolierende maske veldig godt med. Powercell Anti-Pollution Mask renser, eksfolierer og gir huden fukt. Akkurat det jeg trenger etter en lang vinter! 

Dior har lansert en serie med Capture Youth serumer og min favoritt er Glow Booster. Det er et vannbasert serum som inneholder glykolsyre og vitamin C. Jeg synes serumet gir masse glød til huden og den har en silkemyk tekstur egner seg veldig godt under andre produkter.

 

Er du like glad i franske vipper og søte macroner som meg så kommer du til å elske Lancôme sin nye rouge. Den kommer i et sett med en rouge og en påføringsvamp. Lancome Le Teint Macaron har en fløyelsmyk puddertekstur og gir en frisk farge i kinnene.

 

Hilsen Emilie

Sist endret - 09 mai 2018