Meny
 
januarsalg lagunen salgstips

De beste salgstipsene

Vår Personal Shopper har sort belte i shopping og gir deg tips til hvordan du kan få mest mulig ut av salget. Planlegging, kvalitetsplagg og basefarger har mye å si!

Gå gjennom klesskape

Før du begir deg ut på salget er det lurt at du går gjennom klesskapet ditt. Dette for å finne ut hva du faktisk trenger. Lag en liste over det du har og hva du mangler, så sitter du igjen med en salgsliste. Jobb med 2-3 basefarger, disse fargene skal passe sammen, og fremheve det beste i deg.

 

Ikke kjøp bare fordi det er billig

Det er kvaliteten, snittet og dine utvalgte basefarger som bør være i fokus når du shopper, uavhengig om det er salg eller ikke. Kjøp det du virkelig trenger eller noe du blir hodestups forelsket i - ikke bare ulike plagg, fordi de er billig.

 

Kvalitetsplagg

Kjøp gode baseplagg i skikkelige kvaliteter, disse går aldri av moten! Basegarderoben din skal fremheve det beste i deg. Både når det gjelder farge og snitt! Det skal være gode og trygge plagg du alltid kan ta på deg.

 

Naturprodukter koster litt mer, derfor er det lurt å kjøpe dette på salg. Som for eksempel strikkejakker, blazere og gensere i ull eller plagg i skinn. Disse er verdt å legge pengene i fordi de holder seg godt og kan bli så god som ny med litt pleie og kjærlighet.

 

Skinnbukser og jakker kan du vaske i maskinen med grønnsåpe. Impregner skinnbuksen/jakken på begge sider med en silikonfri spray. Gå over med skinnpleie for å få mykheten og glansen tilbake. Vask ull minst mulig, frys heller plagget i 24 timer. Da fjerner du både bakterier og lukt!

 

Høyvannsbukser - perfekt til korte ben

Alle som er under 167 cm bør hamstre høyvannsbukser på salg, da får man riktig lengde i beina og buksen passer perfekt!

 

Gjør research

Les deg opp på sesongens moter og trender, ha disse i bakhodet når du handler. Bruk både hjertet og hodet når du shopper, planlegg kjøpene dine godt. Knowledge is power! Ved å gjøre dette unngår du alle bomkjøpene som ofte skjer når ting er billig på salg.

 

 

Årets mønstre og trender

Flere av trendene vi så i løpet 2019 vil følge oss inn i 2020. Her kan du gjøre noen gode kjøp ved å finne trendy plagg på salg!

 

Dyremønster som leopardprint, krokodilleprint og slangemønster vil fortsatt være i vinden denne sesongen. Det samme gjelder etniske mønstre og tilbehør. Du vil også se tropiske prints i forskjellige fargerike mønstre med planter, blomster og dyr. Sort og hvitt med prikker er også supertrendy og gir et spennende, fransk uttrykk.

 

Oversized:

Go big or go home - i år vil du se ekstra store vesker og solbriller. Det samme gjelder kraftige boots, kåper og klær som er oversized.

 

Preppy work wear:

Tøffe blazere i freshe farger eller ruter vil prege motebilde denne våren. Vi ser også mye innslag av 70- og 90-talls moten.

 

Timeglass-fasong:

Gensere og bluser med innsving i midjen, puffermer og volum rundt hoftene vil bugne i butikkene.

 

Transparent:

I høst ble butikkene fylt opp med transparente stoffer og gjennomsiktige effekter. Dette ble fort en av de hotteste materialene i trendbildet og vil være like aktuelt i år.

 

Skinn:

Skjorter, bukser, skjørt og kjoler i skinn eller skinnimitasjon er trendy som aldri før.

 

Hårbøyler og glitrende tilbehør:

Strass og glitter i form av belter, øredobber, hårpynt og vesker setter prikken over i'en på antrekket. Tør å skinne litt ektra i år! Hårbøyler har igjen blitt en stor hit og redder enhver “bad hair day”. 

 

Ønsker du å booke en time med vår Personal Shopper?

For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

 

Priser

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

 

Sist endret - 08 januar 2020