Meny
 
bli ny personal shopper

Hilde vant bli ny-dag med vår Personal Shopper. Se resultatet under. 

Bli ny med Lagunen

Hilde vant en drømmedag med full oppgradering av hår, makeup og klær ved hjelp av vår Personal Shopper. Se resultatet under!

Hilde hadde ingen anelse om at hun var påmeldt bli ny-konkurransen og fikk seg en hyggelig overraskelse. «Line, min svigerinne, hadde meldt meg på konkurransen. Så jeg ble veldig overrasket og glad når jeg ble oppringt av dere.»

 

Make-over’en ble en ny og gøyal opplevelse for Hilde. «Jeg synes ofte det er vanskelig å finne noe som passer og da var det fantastisk å få lagt frem alle de flotte klærne og slippe å finne dem selv. Sminken likte jeg også veldig godt og det var kjempegøy å se forvandlingen.»

 

Vår Personal Shopper, Janne Celin, ville få frem alle de fine trekkene til Hilde. «Jeg ønsket å forsterke hennes personlige farger, flotte fasong og gi henne litt ekstra glød. Begge antrekkene har fokus på midje, fasong, femininitet og lekenhet. Hilde er en glad og sprudlende dame, så det er kjekt at klærne kan være med og gjenspeile dette.»

 

  • P2201346.jpg
  • P2201351.jpg
  • P2201421.jpg
  • P2201429.jpg

 

 

Hårgalleriet fikk i oppgave å gi Hilde en ny frisyre. Her fokuserte de på å skape mer volum og liv i håret ved å klippe det opp, i tillegg til å lage en varmere undertone i fargen. Hilde elsket sin nye frisyre, «frisøren var så behagelig og jeg ble skikkelig fornøyd med både farge, klipp og styling!».

 

For Hilde som ikke er vant med å stå foran kamera var det litt småskummelt i begynnelsen, men hun tok utfordringen på strak arm. «Å bli fotografert var et godt steg ut av komfortsonen min, men ble jo veldig gøy det også».

 

 

Antrekk 1: Bluse, Second Female 999,- fra Emilie - Skjørt, Second Female 1199,- fra Emilie - Skinnjakke 2999,- fra Claire - Pumps, Tamaris 499,- fra Eurosko - Klemmer 79,- fra Moe // Antrekk 2: Blazer, Mos Mosh 2299,- fra Boutique No6 - T-skjorte, Mos Mosh 799,- fra Boutique No6 - Jeans, Denim Hunter 999,- fra Boutique No6 - Pumps, Front Society Shoes 1500,- fra Infinity

 

Ønsker du time hos personal shopper?

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP

Janne Celin er også en dyktig makeup-artist. Skal du i bryllup, konfirmasjon eller fest med venner? Dette er perfekte anledninger å få lagt profesjonell make-up!

 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

Bestill time:

 For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

 

Les mer om Personal Shopper her!

 

Sist endret - 02 april 2019