Meny
 

Badetøy fra Polarn O. Pyret

Badetøu fra Polarn O. Pyret

Snart sommer! Polarn O. Pyret har badetøy og UV-plagg i mange farger og fasonger som beskytter de små og store barna mot solen. 

Hva er det som gjør nettopp disse UV-plaggene så bra? I tillegg til at de er utrolig deilige og myke, har UV-plaggene til Polarn O. Pyret en rekke gode egenskaper. Først og fremst har alle UPF 50, som betyr at plaggene beskytter 50 ganger mer enn om man ikke har noe UV-beskyttelse på i det hele tatt. Det er meget slitesterkt og oppnår beste resultat i tester av nuppe- og skrubbebestandighet. Dessuten tåler det klor, solkremer og oljer. Sist, men ikke minst – badetøyet er laget av resirkulert fiskegarn. Det er miljøet takknemlig for!

 

 

 

Ikke bare er kvaliteten på plaggene tipp topp, Polarn O. Pyret har i år enda flere varianter av badetøy og UV-tøy å velge mellom enn tidligere år. Velg mellom badedrakt, bikini, badetruse eller -shorts, kortermet UV-sett og langermet UV-sett i ymse farger og mønster. Her er det bare å velge og vrake blant de mange fine modellene!

 

 

 

For første gang tilbyr Polarn O. Pyret også badetøy til voksne.

Mini me-kolleksjonen består av badetøy til dame og herre i de klassiske blå stripene eller prikker, slik at store og små kan matche. Hvor koselig er ikke det?

 

Plaggene kan handles på Polarn O. Pyret på Lagunen kjøpesenter. Kom innom butikken for å få hjelp til å finne akkurat det badetøyet dere trenger. Velkommen til Polarn O. Pyret!

Sist endret - 03 juni 2019