Meny
 
Zizzi åpner ny butikk i 2. etg

Zizzi åpner ny butikk i 2. etasje

Velkommen til tidens åpningsfest den 30 januar! I splitter nytt lokale med helt nytt interiør, ønsker vi å gi alle våre kunder en butikk som inspirer til styling og som har plass til det utvalget de ønsker. Under åpningshelgen blir det masse gode tilbud, moteshow og gaveposer, forteller regionssjef Joanna Andersson.

De siste tre årene har designteamet jobbet hardt med å spisse produktene og utvalget vårt. Kundene er vår viktigste inspirasjon i vår konseptutvikling. For å møte etterspørselen etter personlig service og styling, blir det derfor en eksklusiv prøveromsavdeling med fire romslige prøverom, forteller Joanna. Her kan du få prøve kolleksjonene våre i ro og fred, samtidig som vi hjelper deg med å finne det du trenger.

 

 

Personlig styling

Alle våre ansatte er opplært innen personlig styling. De har kunnskap om kroppsfasonger og passformer for kvinner fra størrelse 42. Det er også mulig å booke en helt egen stylingtime med en av våre ansatte på Lagunen. Da setter vi av ekstra tid, kun til deg. Under stylingen vil du ha full oppmerksomhet, få lett servering og en presentasjon av din helt egen lille kolleksjon. Kolleksjonen er satt sammen basert på en samtale vi har i forkant, der du forteller om dine ønsker og behov. Vi utfordrer deg på fargevalg, passformer og trender under stylingen. Regionssjef Joanna opplever at det har vært mange «aha-moments» i prøverommene under styling. Det gir en ekstra glede og mening i arbeidshverdagen vår, fortelle hun.

 

Timen kan bookes på www.zizzi.no

 

 

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vår nyåpning av Zizzi Lagunen 30.01.2020! Butikksjef Therese og hennes team gleder seg til å vise frem vår nye butikk. 

 

Sist endret - 23 januar 2020