Hjem og interiør

Magisk julestemning i hjemmet

Nå er det tid for å fylle hjemmet med julepynt, deilige dufter og levende lys. Hvordan man pynter hjemmet til jul skal reflektere din personlige stil. Uansett om du liker det hjemmekoselig eller mer moderne finner du alt her i Lagunen. Ta turen innom de flotte interiørbutikkene våre og vi garanterer julestemning i hjemmet! 

Publisert 04. desember 2017
Hjem og interiør

Pynt et vakkert festbord

Gi gjestene dine en visuell appetittvekker når de setter seg til bords. Et flott pyntet bord gir alltid en helt spesiell stemning! Vår dekoratør, Tine, gir deg de beste tipsene.

Publisert 05. mai 2017
Hjem og interiør

Påskestemning

Nå er det ikke lenge igjen til påskeferie og avslappende dager sammen med familie og venner. Vi gir deg inspirasjon til påskefrokosten, aktiviteter med familien og pynt til hjemmet. 

Publisert 28. mars 2017
Hjem og interiør

80 Kalendergaver

Det er ikke mye som koseligere enn en hjemmelaget julekalder med mange små, velutvalgte pakker. Her finner du tips til 80 forskjellige kalendergaver. 

Publisert 16. november 2016
Hjem og interiør

Årets julekalendere

For de fleste voksne går tiden fram mot jul alt for fort, mens for barna kan det ikke gå fort nok. Heldigvis blir ventetiden litt kortere med en spennende adventskalender.

Publisert 14. november 2016
Hjem og interiør

Sprell 20 år

Sprell feirer 20 år bursdag og 1 år i Lagunen med masse aktiviteter, konkurranser, tilbud og lek. Under kan du lese om hvordan det hele startet, Sprell er en skikkelig gründer-solskinnshistorie.

Publisert 14. september 2016
Hjem og interiør

Grønne planter til hjemmet

Grønne planter er et populært interiør som skaper trivsel og liv hjemme. Grønne planter er generelt lettstelte bare de får rett plassering og ikke vannes for mye.

Publisert 01. august 2016