Meny
 
Lunsj Lagunen Spisesteder

Ute til lunsj

Lagunen er nå med sitt rike utvalg av spisesteder også en destinasjon for den matglade. Ta deg en deilig spisepause i shoppingen, eller inviter med deg kollegaer eller venner for en smakfull lunsj i andre omgivelser.

TERIAKI BIFF - Zupperia

Zupperia har endelig åpnet i Lagunen! Hos Zupperia får du asiatiske smaker i kombinasjon med tradisjonelle norske og europeiske smaker, inkludert små innslag av meksikanske retter, tilpasset norske ganer. Restauranten finner du i 3. etasje.

 

GRILLSHARING - Egon

Egon hører alle hjemme. Et godt måltid i et hyggelig miljø. Målet har alltid vært å skape et miljø hvor folk trives. Hvor det er lett å være seg selv, hvor alle føler seg hjemme og hvor du

alltid finner noe du har lyst på. Restauranten finner du i 1. etasje.

 

 

BETESALAT MED BLÅMUGGOST – Icookkitchen

Icookkitchen er et unikt lokalt konsept, med både spisested, catering og matlagingskurs. De ønsker å inspirere oss til å spise god mat som er enkel å lage, smaker godt, og er basert på sesongens råvarer. Restauranten finner du i 2. etasje.

 

 

 

JOES AMG OG AVOCADO TOAST - Joe & the Juice

Joe & The Juice er et internasjonalt kafékonsept som serverer ferskpresset juice, ka˜ e og sandwich i et tempofylt og moderne miljø. Joe & The Juice har fokus på sunnhet og gode opplevelser. Kaféen finner du i 2. etasje.

 

 

LUNSJSKIVE - Godt Brød

Maten hos Godt Brød er i all hovedsak økologisk. Laget av kortreiste råvarer. Frokost. Lunsj. Mange velger Godt Brød av ren ideologi. De fleste på grunn av smaken. Kaféen finner du i 3. etasje.

 

 

 

DELUXE COMBO - Sumo

Sumo er et lekent og folkelig asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. En autentisk matopplevelse med en avslappende atmosfære og god service. Restauranten finner du i Laguneparken.

 

 

KENTUCKY FRIED CHICKEN – PFC

PFC lager ferske og hjemmelagede vårruller, kebabburgere og internasjonale supper, og er det første stedet i Bergen som lager ‘Kentucky fried chicken’ og ‘Kentucky burger’. Endelig er den deilige smaken av ‘fried chicken’ i Bergen. Restauranten finner du i 2. etasje.

 

 

 

KYLLINGBURGER MED FRIES - Jordbærpikene

Jordbærpikene lager mat i eget kjøkken etter egne oppskrifter, og serverer den i sjarmerende og lune lokaler. Restauranten finner du i 4. etasje.

 

 

VEGETARTOAST - Baker Brun

Baker Brun har en kjempegod toast med blant annet avocado, brie, fetaost, balsamico og pesto. Nyt den med god samvittighet! Hos Bake Brun finner du et stort utvalg påsmurte rundtsykker, boller, kaker og brød. Kaféen finner du i 1. etasje.

 

 

Klikk her for åpningstider!

Sist endret - 12 april 2019