Meny
 

Matfestival hos Traktøren Kjøkkenutstyr

Matfestival hos Traktøren Kjøkkenutstyr

Kvalitet på produktene, sporing av opphav og smaksgaranti  er alle av høyeste prioritet for Greenomic. Derfor bruker de små familiebedrifter som produserer for hånd og vedlikeholder tradisjoner.

 

Balsamicoen er fra Modena og lagres på eikefat i over ett år.

Olivenoljen er kaldpresset extra virgin olivenolje fra Hellas. Den er laget av oliven som er høstet tidlig før de er modne og fremdeles grønne. Dette gir en fruktig og førsteklasses smak.

 

 

 

 

Pastaen er fra Umbria-området i Italia og laget på den tradisjonelle «al bronzo»-metoden. Dette er en metode som gir pastaen en rustikk og ru overflate og pastaen holder bedre på sausen. 

 

 

 

Det er også verdt å prøve ut Risottoen til Greenomic. De deilige krydderne kan brukes i både risotto, på spagetti eller i en deilig dipp til for eksempel focaccia.

Sist endret - 22 mai 2019