Meny
 
Santa maria tacofredag

Taco Day med Santa Maria

Taco er en av Norges mest populære retter og det er ikke så vanskelig å forstå. Vi har samlet flere spennende varianter av taco fra Santa Maria, slik at du kan finne din favoritt eller inspireres til å prøve noe nytt!

Tradisjonell fredags-taco

I dette Taco kittet finner du det du trenger til den tradisjonelle fredagstacoen! Dette er en ferdig pakke som inneholder 12 stk tacoskjell, Taco Spice Mix og Taco Sauce Mild. En sikker vinner!

 

 

Fisketaco

Hva med å bytte ut kjøttdeigen med fisk? Fish Taco Spice Mix gir en herlig smak til din fisketaco. Med ingredienser av lime, korianderblad, mango, ingefær og mild chilismak fra Guajillo, er den spesielt egnet for laks, men passer også utmerket til hvit fisk. 

 

Topp gjerne din laksetaco med Santa Maria Mango Papaya Salsa! En fruktbasert salsa med mango, papaya, lime og mild chili. Perfekt for fisk - eller kyllingtaco.

 

 

Jamacian style

 

Få karibisk Street Food inn på kjøkkenet ditt med Jamaican Jerk Tacos! Bare tilsett Jamaican Jerk Spices, Coconut & Pepper Tortilla, Mango Sauce, kylling og grønnsaker

 

Coconut & Pepper Tortilla

Nyt tortillas på en ny måte med Coconut & Pepper Tortillas- det perfekte wrappingbrødet til Jamaican Jerk Tacos. Myke, tynne mini tortillas med en herlig nøtteaktig smak av kokos og et hint av pepper.

 

Mango Sauce 

Solskinn på glass! Søt, moden mango sammen med varmende ingefær, kanel og allehånde gir en pikant balanse til Jamaican Jerk-smakene. Laget av 65% mango. 

 

Jamaican Jerk Spices Mix 

En aromatisk krydderblanding av allehånde og spisskummen, med et hett innslag av chili, til å lage Jamaican Jerk Tacos.

 

 

Vegetariansk variant

Ikke vær redd for å droppe kjøttet i tacoen! Med disse produktene vil du ikke savne noe.

 

Vegetarian Taco

Vegetarian Taco Mix er det vegetariske alternativet til Taco Spice Mix, basert på soyaprotein. Her tilsetter du isteden tomater og vann. Krydderblandingen er smaksatt med spiskummin og mild chili.

 

Tilsett bare tomater og vann, og få en herlig vegetarisk tacomiddag!

 

Refried Beans

Kokte pintobønner som er smaksatt med løk. Bønnene er rike på proteiner og har en smak som passar hele familien.

 

Bønner er en av de vanligeste produktene i det mexikanske kjøkkenet.

 

 

Et stort utvalg Santa Maria produkter finner du hos Obs Lagunen!

Sist endret - 02 oktober 2019