Meny
 

Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Jacobs pølser fra Meny

Oppskrift på grillet chorizo servert med kremet maisstuing, revet cheddar, salsa og frisk salat. Her får du alt på en gang – en vinner! Vi anbefaler Jacobs Utvalgte chorizopølse fra Meny. Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Tidsforbruk 40 - 60 min. Antall personer: 4

 

Ingredienser

2 stk maiskolber

2 stk sjalottløk

1 ss smør

2 dl kremfløte

1 ss maizenna

salt og pepper

8 stk chorizopølser

100 g cheddarost, revet

4 ss tacosalsa

frisk grønn salat

1 ss olivenolje

½ ss sitronsaft

 

Pris: kr 340,80

 

Slik gjør du

Skjær maiskornene av maiskolben og fres dem sammen med løken i smøret. La frese i 2-3 minutter. Ha i fløten og kok opp. Rør ut maizenna i litt kaldt vann og rør inn i maisblandingen. Bruk litt mer maizenna hvis du vil ha den kremede maisen enda tykkere. Smak til med salt og pepper.

Grill pølsene til de er gyldne og gjennomvarme.

Server de grillede pølsene med kremet mais, revet cheddarost, tacosalsa og grønn salat vendt i olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.

 

Oppskrift fra Meny

Sist endret - 24 mai 2019