Meny
 

Grillet pølse med syltet rødløk

Grillet pølse fra Meny

Oppskrift på en skikkelig grillpølse med smakfullt tilbehør. Grillet salsicciapølse servert med syltet rødløk, stekte poteter, ketchup og sennep er en sikker vinner!

Tidsforbruk 40 - 60 min. Antall personer: 4

 

Ingredienser

4 dl rødvinseddik

1 dl sukker

2 stk rødløk i båter

1 liter eplejuice

1 ts hel, sort pepper

2 stk laurbærblad

2 stk rå Salsiccia pølse fra Jacobs Utvalgte

600 g små poteter

4 ss rapsolje

salt og pepper

ketchup og sennep

 

Pris kr 219,10

 

 

Slik gjør du

 Kok opp vann, eddik og sukker. La koke til sukkeret har løst seg opp. Skjær rødløken i tynne skiver. Legg skivet rødløk i et rent glass og hell over kokende lake. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå i noen dager.

 

Tips! Om du vil spare litt tid får du nå også kjøpt MENYs egen ferdig syltet rødløk.

 

Oppskrift fra Meny

Sist endret - 24 mai 2019

Relaterte artikler