Meny
 
french fries day horoskop

French Fries Horoskop

Finn ut hvilken pommes frites du er! Stjernetegnet ditt kan fortelle mye om deg og her finner du ut hvilken fries som passer perfekt til deg og din personlighet. Er du en optimistisk avokado fries eller en fet og modig dirty fries? 

Steinbukken – Chunky fries

Pålitelige Steinbukken, dine kjære vet at de alltid kan stole på deg uansett hva. Du er sterk og solid, stabil nok til å holde noen krydderier og smakstilsetninger akkurat som en chunky fry.

 

 

Væren – Dirty fries

Fet og modig, du er det modigste tegnet når du står overfor fare, Væren. En tallerken med dirty fries dekket av jalapenos og smeltet ost lar deg ikke skremme.

 

 

Tyren – Hvitløks fries

Tyren er en helt. Du vet det, vi vet det, alle vet det. Fordi du er en mer deluxe person, er du åpenbart den fysiske utførelsen av hvitløkfries. Rik og dekadent!

 

 

Tvillingen - Søtpotet

Som et tegn som representerer det beste fra begge verdener, er du like deler salt og søt. Det er ganske klart nå hvorfor vi valgte søte potetfries for deg, ikke sant?

 

 

 

Løve – Curly fries

En skinnende stjerne, du er bare det mest populære tegnet i dyrekretsen. Alle ønsker å være med deg. Du er alt det og en pose med chips ... eller skal vi si krøllete pommes frites?

 

 

Fiskene – Opphøgde potet

Opphøgde poteter er varme og innbydende og har en trøstende smak og tekstur. Slik som opphøgde poteter, er du alltid der for folkene du bryr deg om mest. Du er en person som er heldig å ha i hjørnet eller stekebrettet.

 

 

Vekten – Vaffel fries

Du er et svært sosialt vesen som ikke liker å være alene, akkurat som friesene som utgjør en enkelt vaffelfries. Du kan ikke gå gjennom livet alene, og heller ikke uten disse pommes fritsene.

 

 

 

Jomfruen – Vanlig fries

Du spiller det trygt, men du er perfekt akkurat slik du er! Som en vanlig ‘french fry’ trenger du ikke noen ekstra for å wowe folk, fordi du gjør det ved å holde det enkelt som alltid.

 

 

 

Skorpion – Halloumi fries

Du holder alt skjult, dypt under ditt rolige utvendige. Vi vet imidlertid at du er litt mer følsom enn det du utgir deg for. Lik som Halloumi fries - stiv overflate, men myk og god på innsiden.

 

 

Vannmann – Noisette fries 

Du er en egen rase, den opprørske lille sjelen vi alle kjenner og elsker. Derfor er du en noisette. Du kan ikke støpes inn i formen samfunnet forventer du skal være. Noisette er en fries, om verden vil innrømme det eller ikke.

 

 

 

Skytten – Avokado fries

Optimist er ditt mellomnavn, og du liker å prøve nye ting. Humor er hvordan du kommuniserer best, hovedsakelig fordi du bare vil se alle glade. Avokado fries ser litt morsom og annerledes ut, men vil bli elsket av alle, akkurat slik som deg.

 

 

 

Krepsen – Potetbiter

Du bor i din komfortsone, og du vil sjeldent våge deg utenfor. Enkelt og greit beskriver potetbitene og det er slik du liker det. De er så trygge og beroligende og alltid en sikker vinner, akkurat slik som deg.

 

 

 

 

Sist endret - 05 juli 2019