Meny
 
Demonstrasjon av FLYT-produktene hos Kinsarvik Naturkost

Demonstrasjon av FLYT-produktene

Kom og se hvordan du kan bruke FLYT-produktene i hverdagen! På fredag blir det demonstrasjon hos Kinsarvik Naturkost (første etasje, overfor Obs). Smak på denne superfooden og bli med i en fantastisk konkurranse! Vinn middag og overnatting til to hos Bekkjarvik Gjestgiveri. Dette vil du ikke gå glipp av! Vi starter klokken 13:00.


Litt mer om FLYT:
Flyt tangprodukter kommer fra Austevoll, en liten øy på vestkysten. Havet er rent, uberørt og veldig kaldt. Kort sagt, det perfekte forhold for å dyrke de beste tangproduktene i verden. Flyt opererer til de høyeste miljøstandardene til enhver tid. Tang er "superfood" - en næringsrik kilde til vitaminer og essensielle næringsstoffer. Ikke nok med det: tang er også naturlig sunt og utrolig allsidig! FLYT-produkter kan brukes til å krydre salater, fisk, kjøtt, supper og til og med desserter. Produktutviklingen er ledet av verdensberømte norske kokken Ørjan Johannessen og produktene har vært brukt i prisbelønte retter! 

 

 

 

   // Flyt tangsalt 250 ml kr 279,-

 

 

Flyt panko 250 ml kr 279,- / Flyt sukkertare flak 250 ml kr 279,- 

Kombinerer god smak og helsestimulerende egenskaper av Lamainaria Saccharina. En næringsrik kilde til jod, jern, fiber, vitamin C, vitamin K, vitamin B-12, antioksidanter - samt en rekke andre essensielle næringsstoffer. Men la oss ikke glemme "mat" -aspektet - det er like allsidig som det er næringsrik.

 

 

Flyt seaweed flakes kr 119,-

Flyt økologisk sukkertare flak inneholder høyt nivå av kalsium, kalium, magnesium, selen, fosfor og jern. Det er også rik på vitaminer A, B, C, E og K. 

 

 

Velkommen innom på demonstrasjon!

Sist endret - 05 mars 2020

Relaterte artikler