Mat og drikke

Bli en taco-ekspert

Imponer på kjøkkenet med disse redskapene fra Kitch'n som vil gjøre fredagstacoen enda enklere å lage! Kutt, hakk, del - på null komma niks.

Publisert 02. oktober 2019
Mat og drikke

Broken Taco

Er det på tide å oppgradere fredagstacoen? Perfekt, for nå er en helt ny tacoserie kommet til MENY! Den nye Broken Taco serien er inspirert av ekte meksikansk tex-mex for å berike dagens norske taco.

Publisert 02. oktober 2019
Mat og drikke

Hjemmelaget guacamole

Ekte, hjemmelaget guacamole til fredagstacoen eller som dipp til nachochips. Salt og lime gir avokadoen masse smak. Liker du en sterk guacamole kan du tilsette litt finhakket rød chili. 

Publisert 02. oktober 2019
Mat og drikke

Det diggeste tacotilbehøret

Taco kan lages på mange forskjellige måter. Tilbehør og toppings er gjerne det som utgjør den største forskjellen på smaken. Hva med å bytte ut ferdigproduktene med hjemmelaget? Lag mangosalsa, cheddarsaus og tacosaus helt selv!

Publisert 01. oktober 2019
Mat og drikke

Taco Day med Santa Maria

Taco er en av Norges mest populære retter og det er ikke så vanskelig å forstå. Vi har samlet flere spennende varianter av taco fra Santa Maria, slik at du kan finne din favoritt eller inspireres til å prøve noe nytt!

Publisert 01. oktober 2019
Mat og drikke

Høstens fårikål

Invitér på fårikål med årets ferske lammekjøtt!

Publisert 25. september 2019
Mat og drikke

Hjemmelaget løksuppe

Når høstmørket kommer krypende er det perfekt å servere en deilig suppe til middagsgjestene. Imponer med denne hjemmelagde, franske løksuppen! Den er enkel å lage, og både ser og smaker fantastisk. Vi sier bare, NAM.

Publisert 16. september 2019
Mat og drikke

Et lite stykke Italia med Villani

I november åpner Villani dørene til et fantastisk lokale fylt med deilig, italiensk mat og vin. Her har du mye å glede deg til!

Publisert 16. september 2019
Mat og drikke

French Fries Horoskop

Finn ut hvilken pommes frites du er! Stjernetegnet ditt kan fortelle mye om deg og her finner du ut hvilken fries som passer perfekt til deg og din personlighet. Er du en optimistisk avokado fries eller en fet og modig dirty fries? 

Publisert 03. juli 2019
Mat og drikke

Slik lager du maki med laks

Maki er en variant av sushi hvor for eksempel rå laks rulles inn i nori tang sammen med sushiris, og gjerne også grønnsaker som avokado og agurk, eller frukt som mango.

Publisert 17. juni 2019